Leo Koivula leokoivula@gmail.com Puh. 040 5236778

Uutiset

16.3.2019Tavoitteet 2019 EduskuntavaaleissaLue lisää »22.4.2018Poliittinen kenttä muutoksessaLue lisää »3.12.2016Torinalusparkki ja GuggenheimLue lisää »

Uusimmat kuvat

koivula_leo_merkki
uncle_sam
leo_koivula_2
Cantitores 15-v juhlakonsertti
Lehijärvi 19.03.2013
Astronautti Leo
Hollola 12.01.2013
Hollolan seurakuntatalo 12.01.2013

Torinalusparkki ja Guggenheim

03.12.2016

Vielä kerran Guggenheimista ja Hämeenlinnan torinalusparkista. Museoasia hylättiin jo kerran, mutta nyt Guggenheim museo pompahti taas esille kun Helsingin kaupunginhallituksen äänestyksessä äänin 8-7 asian käsittely jatkuu edelleen ja asiaa käsitellään seuraavaksi kaupungin valtuustossa.
Ministeri Timo Soini sanoi, että " Guggenheimiin ei tule valtion rahaa ". Ministeri Sanni Grahn-Laasonen sanoi, että " Ministeri Soini tai perussuomalaiset eivät sitä päätä, vaan kulttuuriministeri " .
Sama on tilanne Hämeenlinnassa. Torinalusparkin käsittely lopetettiin. Nyt asia tuli taas uudestaan esille. Hämeenlinnan keskusta pitäisi saada vilkastumaan ja torinalusparkki auttaisi asiaa. Tässäkin lähtökohta oli alunperin sama, että " Torinalusparkkiin ei tule kaupungin rahaa ".
Näyttää siltä, että Guggenheimiin tulee valtion rahaa. Ilmeisesti torinalusparkkiin tulee kaupungin rahaa. Guggenheimia on vaikea sijoittaa muualle kuin kohtaan , johon se on nyt suunniteltu. Sama ongelma on myös täällä, torinalusparkkia on hyvin vaikea sijoittaa muualle kuin torin alle.
Saadaksemme lisähuomiota asioille, voisimme ottaa yhteyttä Yhdysvaltain tulevaan presidenttiin Donald Trumpiin. Hänellähän on kiinteistöbisneksiä ja on mukana rakennusprojekteissa. Pyydetään häneltä tarjous, millä hinnalla hän rakennuttaisi Helsinkiin Guggenheim museon. Samalla saisimme museolle lisämainosta ja kiinnostusta. Ties vaikka projekti edistäisi kansainvälisiä suhteita.
Hämeenlinna voisi kysyä häneltä tarjouksen torinalusparkin rakentamisesta. Hämeenlinnassa olisi näin yksi maailman kuuluisimmista torinalusparkeista.
Parkkihallin valmistuttua Hämeenlinnan keskusta vilkastuisi niin paljon, että omatekemieni laskelmien mukaan liikennetiheys olisi samaa luokkaa kuin Helsingin keskustassa ruuhka-aikana.
Ennekuin teemme Trumpille tarjouspyyntöä joudumme vielä hetken odottamaan , sillä parhaillaan selvitetään oliko Yhdysvaltain presidentinvaalien äänestystuloksia hakkeroitu kolmessa ratkaisevassa osavaltiossa ?  IT-asiantuntijoiden mukaan näyttöä asiassa löytyy. Äänestyksen lopputulos pitäisi näin ollen varmistaa vielä uudestaan.
Nyt Venäjä esitti hurjan suunnitelman Kuun valloittamiseksi. Robotit rakentaisivat kuukylää ihmisille. Kuun päiväntasaajalle rakennettaisiin Poligon-robottikylä.
Suunnitelma toteutuisi alle kymmenessä vuodessa.
Näin ollen meidänkin tulisi pysyä mukana kehityksessä.Kuten tiedämme, peruuttamalla ei päästä eteenpäin, vaan toimimalla aidosti ja avoimesti.
Kun siis torinalusparkkia rakennetaan, niin ehdotan, että samalla torille rakennettaisiin avaruusaluksen lähtöalusta. Emme saa jäädä kehityksessä jälkeen , vaan avaruusmatkailu tulee olemaan hyvin yleistä jo seuraavan kymmenen vuoden kuluessa. Tulevaisuuteen kannattaa panostaa.

Alammeko tavoittelemaan Kuuta taivaalta ja riittääkö se meille ?

No tässä vaiheessa jo tiedetään ettei Guggenheim museota voida rakentaa suunniteltuun kohtaan. Ellei nyt sitten se tee ihmepaluuta vielä kerran.

Tällaista tällä kertaa, uskokoon ken tahtoo.

16.03.2019Tavoitteet 2019 Eduskuntavaaleissa
22.04.2018Poliittinen kenttä muutoksessa
03.12.2016Torinalusparkki ja Guggenheim
29.06.2014Joogasta tuli ammatti
10.04.2014Oliko Jeesuksella vaimo ?
30.10.2013Meditaatio muuttaa aivojen fyysistä rakennetta ja parantaa muistia
23.08.2013Tällaistako on taivaassa ?
04.08.2013Meditaatio, homeopatia ja akupunktio vaarassa
18.07.2013Vuorisen rakkauskirje Räsäsen Päiville
27.03.2013Aivot ja supertietokone

Siirry arkistoon »